KLASSER & KURSER VT-23

Fysiska

Beyond Yoga

Måla utanför linjerna! Beyond Yoga är lite som jazzmusik; först lär du dig grunderna för hur man spelar, sen börjar du improvisera! Här ges du formen för positionen, upprepar många gånger, och sedan möjligheten att bryta alla regler. Vi fokuserar på hur det känns att röra sig och inte alls på hur det ser ut. 

Släpp loss din inre kreatör!

Vinyasa 1

Behöver du mer tid att sätta dig in i Vinyasa Yogans värld? Då är denna klass för dig. Vi går igenom positionerna noggrant och genom upprepning och feedback får du möjlighet till utveckling. Först lär vi oss solhälsningarna och bygger sedan långsamt vidare med fler positioner.

Less i more!

Vinyasa 2

Yoga med syfte. Här varvas andning, myter och mindfulness med smarta övningar och anatomi för 2000-talets kroppar. Varje sekvens med sitt tema och positioner får ett tydligt syfte för att ge dig en djupare förståelse och upplevelse. Varje klass koncentrerar sig kring en ‘intention’ - ett inre syfte - och en ‘attention’ - ett muskulärt fokus-. 

Detta är en fortsättningsnivå, vi rekommenderar att du har gått Vinyasa 1 eller motsvarande först. Konceptet är format enligt Vinyasa Krama.

När vi förstår HUR & VARFÖR får vår yoga djupare mening.


Ladder Flow

Äntligen fredag! Vi firar med ett härligt flöde till skön musik! Ladder Flow lärs ut stegvis och sätts sedan ihop till en enda pulserande slinga av rörelser och andning! 

Erbjuds ett par gånger per halvår. Håll dig uppdaterad via vårt nyhetsbrev! Bokning sker via formuläret Boka (klicka på länken).

Samma vecka som ett Ladder Flow äger rum, plockas Beyond Yoga bort.

Preliminära datum för VT 2023: 10/2, 10/3, 31/3, 5/5, 9/6

Garanterad fredags-feeling och så kul!

Lugna

Mjuk Yoga

En jordnära klass för att mjuka upp en trött och stel kropp. Klassen är fysisk, men vi stannar nära golvet och kommer aldrig upp till stående. En mjuk spellista sätter tonen för både kropp och sinne att sakta ner.


Återhämtning

Denna klass finns endast till för din återhämtning. Högkvalitativ återhämtning handlar om att vända ditt fokus till din kropp, ditt andetag och ditt allra innersta. Vi börjar med triggerpunktsmassage och sedan landar du mjukt bland bolstren. Genom att ta hjälp av olika redskap får kroppen stöd att slappna av helt. 

Gör mindre och stanna längre.

PAUS// Andning & Meditation

Andning & meditation hjälper dig att landa i dig själv och dagen, så som du och den är. Med hjälp av bolster och block lär vi oss enkla tekniker och verktyg för att göra andning och meditation lätt! Slå dig ner och ladda om med en paus som ger dig mer än den där femte koppen kaffe.

Tryck på Paus.