KLASSER VT-24

Fysiska

Beyond Yoga 

Måla utanför linjerna! Här ges du formen för positionen och sedan möjligheten att bryta alla regler. Varje position upprepas fler gånger för att skapa igenkänning, sedan bygger vi på med en ny position. Till slut bildas en slinga av rörelser som du får möjlighet att uttrycka på ditt eget unika sätt.  Vi fokuserar på hur det känns att röra sig och inte alls på hur det ser ut.

Släpp loss din inre kreatör!

Vinyasa 2

En kraftfullare yogaklass med tydligt syfte, smarta övningar och anatomi för 2000-talets kroppar.  Här lär du dig fördjupande kunskaper och växlar upp din praktik, så att du blir både starkare och rörligare! Vinyasa 2 är en fortsättningsnivå för dig som har gått Vinyasa 1 (eller motsvarande fysiskt yogakoncept).

Bli en smartare yogi!

Lugna

Mjuk Yoga

En jordnära klass för att mjuka upp en trött och stel kropp. Klassen är lätt dynamisk, men vi stannar nära golvet och kommer aldrig upp till stående. En mjuk spellista sätter tonen för både kropp och sinne att sakta ner.

Mjukna och känn!


Återhämtning

Vila dig i form med restorative yoga. Med endast 3-5 positioner får både kropp och sinne tid att slappna av. Vi tar hjälp av olika redskap för att ge kroppen det stöd den behöver för att gå in i djup avslappning.

*Medtag egen filt.

Gör mindre och stanna längre!