BLOGG 

Inspiration för mindre prestation & mer njutning!

Kobra, även känd som Bhujangasana på Sanskrit, är en av de simplaste och mest välkända bakåtböjningarna inom yoga. Den utförs inom många yogaformer, ibland med varierande teknik och instruktioner. Nedan ger jag dig mina bästa tips på hur du kan göra Kobran på ett smidigare och smartare sätt. Jag reder också ut ett antal frågetecken och myter.

Denna vecka har alla hjärtansdag firats i många länder. Varje land har sin tradition men generellt är det fokus på en sak, extern validering. Alltså kärlek och uppskattning från andra människor. Som en motpol vill jag ta en stund att prata om självkärlek. Vad är det, och varför har vi ofta så svårt att känna det?

Är du någon som avsätter nyårslöften? Har du tidigare satt nyårslöften som du inte lyckats hålla? Eller, är du som jag var tidigare och tycker att det känns meningslöst?
Då har jag några andra tankar åt dig inför stundande nyår!

Det här är en berättelse om att vara prestationsprinsessa, om bortglömda gränser, återkommande utmattningar - men också en berättelse om hopp, mod, förändring och ett helt nytt liv. Den här berättelsen är sann, för den är min. Låt mig ta dig igenom de situationer som formade mig, och sedan vidare till det som förändrade mig.

Blir du nollställd när någon frågar dig vad du är sugen på? Vilken restaurang vill du prova? Vilken film vill du se? Hur kommunicerar man vad man vill ha, när man inte vet själv? Om du är van vid att ofta köra över dig själv, så är du troligen enormt anpassningsbar i sällskap med andra personer. Med anpassningsbar menar...

3 SÄTT ATT SÄTTA GRÄNSER
Brukar du låta andras behov gå före dina egna? Tar du större ansvar än rimligt? Brukar du låta dig övertalas att göra saker du inte vill eller kan? Då är du i gott sällskap här och behöver jobba på din gränssättning. När jag blev utmattad för andra gången så insåg jag att mina...