DIN GÅVA

Nu har det blivit dags att öka din sensualitet! Den här övningen tar dig ned från snurrande tankar i huvudet, genom närvaro i kroppen, och gör dig därmed redo för sensualitet!

Nedan har du 3 videos om totalt 15 min. Gör dem i rätt ordning, steg för steg, för att få ut så mycket som möjligt ur övningen.

Sensualitet svarar dåligt på press och stress, så behöver du ta mer tid för de olika momenten så gör du självklart det. Du kan inte prestera eller tänka dig till sensualitet, istället måste du mjukna, luta dig inåt i din kropp och använda de sensoriska intrycken.

Jag hoppas att du får en njutningsfull stund!

1. SKÖLJA BORT & BYGGA UPP

Lägg grunden för din upplevelse genom att släppa taget om stress och sånt du inte behöver. Se detta som en renande process som tillåter att något nytt ska få ta plats.  

2. ANDAS TILL BÄCKENBOTTEN

Med hjälp av andetaget kommer du nu bli medveten om en del av din kropp som du annars kanske inte lägger märke till så mycket. Om övningen känns svår första gången, fokusera mer på andetaget och hur det känns att hålla handen på den här delen av kroppen. Du kan behöva öva några gånger innan övningen känns naturlig.

3. TÄND LÅGAN INOM DIG

Jag kommer nu att leda dig genom en enklare meditation. Tänd ett ljus och sätt dig så bekvämt som möjligt, gärna med kuddar och filtar som stöd.

VET DU VARFÖR SENSUALITET ÄR VÄRT DIN TID?

LÄS NÄSTA VECKAS MAIL!

REDO FÖR MER NU?