FEMININ URKRAFT

Kursen som förebygger utmattning och stärker relationen till din kropp och sensualitet. 

Läs mer nedan och anmäl ditt intresse längst ner på sidan! Vi startar våren 2024.

KORT OM VAD KURSEN KOMMER ATT LÄRA DIG

 1. Identifiera behov & sätta gränser
 2. Känna igen din stress-signatur
 3. Feminint självledarskap 
 4. Stärka ditt nervsystem
 5. Hur kvinnors andning skiljer sig från mäns & andningsövningar för alla tillfällen
 6. Övningar för stillhet & energipåfyllning 
 7. Sexualkunskaper du inte fick lära dig på biologilektionerna 
 8. Väva samman alla delar

OM KURSEN

Utveckla din feminina sensualitet och förebygg utmattning. Denna kurs är skräddarsydd för starka kvinnor och duktiga flickor, som längtar efter att återta sin fulla kraft och njutning. Vi kommer att gräva djupt för att du ska sluta överge dig själv, och istället börja lyssna till dina behov och sätta tydliga gränser. Kursen kommer att skaka om dig på djupet, förändra din syn på hur kvinnlig njutning fungerar, och få dig att äga din kropp som en naturkraft. Låt oss tillsammans öppna dörren till regelbunden återhämtning och njutning, samt en ärligare, kärleksfullare relation med dig själv.

Jag ger dig metoden som jag skapade för att läka mig själv ifrån utmattning och förebygga återfall. I åtta moduler får du ta del av mina samlade kunskaper om kvinnlig njutning, självledarskap, andning & meditation, samt erfarenhet av två utmattningar. 

Kursen ger dig starkare självledarskap, återhämtning, njutning & orgasmer (om du väljer att ha dem såklart).

DU FÅR ALLT DETTA


VECKOMAIL

Varje vecka får du mail kring det tema vi fokuserar på för stunden. Detta hjälper dig att hålla fokus och genomföra kursen, trots att du jobbar på i eget tempo. Texterna samlas även i en medlemssida på hemsidan så att du enkelt kan komma åt dem om ditt mail skulle försvinna i skräpposten. 


LIVETRÄFFAR

Vi ses för liveträffar vid 3 tillfällen under kursens gång, i början, mitten och i slutet. Vi praktiserar tillsammans och du får möjlighet att träffa de andra deltagarna. Liveträffarna spelas även in så att du kan se dem i efterhand.ONLINE BIBLIOTEK

Här samlar vi alla video-övningar för andning, meditation, avslappning m.m. Du kan använda dem obegränsat under 6 månader.ARBETSBOK

Nedladdningsbar PDF med övningar för att följa din resa från kursens start till slut. 

FACEBOOK-GRUPP

Det blir roligare tillsammans! Gör kursen i din egen takt och få stöd och pepp i vårt slutna nätverk för kursdeltagare. Sitt inte ensam med dina funderingar, utmaningar och framgångar! Dela dem i gruppen! Gruppen finns tillgänglig under 6 månader. 

8 MODULER

1. DUKTIGA FLICKOR & STARKA KVINNORS HELVETE

Ta reda på vad som driver dina beslut & får dig att gå i samma fällor om och om igen. Här gräver vi djupare för att du ska kunna skifta mindset och gå från utkörd prestationsprinsessa till njutningsfokuserad powerkvinna.  


2. FEMININT SJÄLVLEDARSKAP

Det är dags att börja återta din fulla kraft! För att göra det tittar vi närmare på din stress-signatur, identifierar vilka behov du har, och var du behöver stärka upp dina gränser. Du får också börja sätta ihop ditt första-hjälpen-kit som du sedan bygger vidare på under kursens gång.


3. STARKARE NERVSYSTEM

Lär dig hantera jobbiga saker bättre! Visste du att det finns smarta knep som stärker nervsystemet och ökar välbefinnandet? Här lär du dig enkla verktyg som du kan använda när som helst i vardagen.


4. ANDNINGENS SUPERKRAFT

En kvinnas och en mans andning skiljer sig åt, och det är dags att du får lära dig sanningen! Med andningsövningar som används vid rätt tillfällen kan du skapa närvaro, lugn, energi, frigöra känslor och få starkare orgasmer! 


5. STILLHET INIFRÅN & NJUT

Inre frid går att hitta var som helst, när som helst. Vi bygger en hållbar och regelbunden praktik för din återhämtning och njutning. Med några smarta tekniker och strategier kommer du att kunna meditera med lätthet, och därmed fylla på din bägare med energi och inspiration. 


6. UTVECKLA DIN FEMININA SENSUALITET

Den feminint sensuella vägen ger dig en skön motpol till allt presterande du gör. Den bjuder in det mjuka och vackra, men också kraftfulla. De feminina verktygen låter dig släppa prestationen, skyddar dig från utmattning, och tränar upp din förmåga att njuta


7. KVINNANS NJUTNINGSFULLA ANATOMI

Låt oss vara ärliga, den sexualundervisning du fick i skolan var undermålig. Det är hög tid att spränga myterna och uppdatera kunskaperna!

Denna modul lär dig bl.a. om hur lust fungerar egentligen, om upphetsningskonkordans, klitoris dolda talanger, och vad som krävs för att penetrativa aktiviteter ska vara skönt för dig som kvinna. Allt du har lärt dig tidigare i kursen vävs in för att bokstavligen ta dig till nya höjder!


8. GOOD GIRL GONE BAD 

Vi avslutar kursen med en ceremoni för att skaka dig fri från förlegade sätt och välkomna in dig själv som ett feminint kraftpaket. En kvinna som sätter gränser, tar hand om dig själv och njuter skamlöst av livets alla läckerheter! Din resa är inte över, den har precis börjat! 

EFTER KURSEN KOMMER DU

 • Prioritera: Våga prioritera dig själv & sätta gränser därefter.
 • Planera: Ha en hållbar plan som fungerar för dig och ger dig den kombination av träning, återhämtning & njutning som du behöver. 
 • Leda: Ha ett feminint självledarskap som tar dig framåt i både privatliv & karriär, samtidigt som du hedrar dina feminina sidor. Med ditt första-hjälpen-kit stöttar du dig själv oavsett dagsform, leder dig själv genom svåra känslor & situationer, och tillåter dig att slappna av fullt ut.
 • Orgasmera mera: Kunna få de orgasmer du alltid drömt om! (det kräver såklart att du övar). Du kommer känna dig tryggare i din kvinnlighet, och ha en djupare förståelse för din kropp & sexlust.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM KURSEN

1. Hur vet jag om kursen är för mig?

  Du: 
 • Är en kvinna som upplever att du ofta pressar dig själv för mycket och har svårt att komma ner i varv och slappna av fullt ut. 
 • Har svårt att säga nej och tackar ja till mer än du själv vill. 
 • Drömmer om att kunna njuta m
 • er av sex och att få de där kraftfulla orgasmerna som bara verkar finnas på film. 
 • Vill spara tid och energi. Allt du lär dig under kursen kan du Googla dig fram till, men jag ger dig resultat snabbare, effektivare och troligen billigare. Jag vet hur desperat jag behövde den här kursen, och hur många år av research och praktiserande jag fick lägga ner för att den inte redan fanns. Du får tillgång till mina guldkorn av kunskap och övningar på ett lättare och smidigare sätt med denna kurs. 

2. Behöver jag några förkunskaper?

Nej, du behöver inga förkunskaper om självledarskap, andning, meditation, yoga, utmattning, biologi eller sex. Vi tar allt från början, så att du får en fantastisk grund att bygga på både före, under, och efter kursen. Kom med ett öppet sinne och en vilja att tänka om för att hitta nya möjligheter!

3. Vad kommer jag inte att lära mig under kursen?

 • Du kommer inte att lära dig om kinks & fetischer.
 • Du kommer inte behöva utmana dig sexuellt mer än du själv vill och är bekväm med. Det sexuella materialet är teori med kompletterande övningar som görs skriftligt i din arbetsbok. Du behöver inte berätta om det för någon. 

4. Hur mycket tid behöver jag avsätta för kursen?

Mellan ca 1-2h per vecka, lite beroende på hur utförligt du läser veckomailen, jobbar med arbetsboken, längden på den video-övning du använder, samt hur mycket du nätverkar i Facebook-gruppen. Du kommer att kunna vara ganska flexibel i din tidsinvestering, men för bästa möjliga resultat rekommenderas att du avsätter den tid som just du behöver för att implementera övningarna på riktigt.  

5. Har du som kursledare en traumanpassad-utbildning?

Nej. Däremot har jag viss grundläggande förståelse för trauma, tack vare en Restorative Yoga-utbildning med en psykoterapeut. Jag har även läst boken Kroppen Håller Räkningen - Bessel Van Der Kolk, samt lyssnat på en mängd podcasts. Detta gör mig dock inte lämpad att råda dig om / vägleda dig genom trauma. Det är viktigt att du är medveten om att du har det yttersta ansvaret för dig själv. Om du vill gå kursen och har ett trauma, bör du samtidigt ta hjälp av terapeut eller psykolog. 

6. Vem hjälper du inte?

 • Du som har ett aktivt trauma men inte genomgår PTSD-behandling, eller annan behandlingsform hos terapeut eller psykolog. 
 • Män. Jag är kvinna och är med mina erfarenheter och kunskaper bäst lämpad att hjälpa kvinnor. 

7. Kan jag som HBTQI-person gå kursen?

Kursen vänder sig till kvinnor med vulva. För enkelhetens skull kommer jag i första hand att adressera enligt begreppet "kvinna/kvinnor". Könet kommer benämnas med "vulva/vagina". Är du HBTQI och känner dig kallad att gå kursen är du varmt välkommen att boka dig, med överseende för dessa benämningar. 


GÖR DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR!