Njutning för njutnings skull

25.03.2022

Låt det bli känt, jag vill att DU ska uppleva mer njutning i ditt liv. Det finns en värld av läkning att finna i och genom njutning. 

Att luta sig in

De senaste 2-3 åren har bokstavligen lett mig ner i kanin hålet och in i den magiska världen av Alice i Underlandet. Att tillåta och ge mig själv njutning, har läkt djupa sår i mig. Det har också kopplat ihop min kropp och min njutning i en helt ny dimension. Den djupa smärta jag upplevde i min andra utmattning lättade när jag lutade mig in i mig själv. In i mina mjukare sidor. Den här sortens utveckling står inte att finna i strävan och hårt arbete. Utan i att luta sig in. Att luta sig in som någon som är redo att lyssna, utan kritik eller bedömning. 

Att utveckla nya verktyg

Det började med ultra-långsamma promenader i naturen, med andning, massage av hjärtat och att känna all smärta fullt ut. Jag satt i meditation varje dag i över ett år. Jag dansade med mina känslor. Jag skrek tills min röst blev hes. Det kom tårar av smärta och tårar av glädje. Jag släppte alla mina gamla verktyg och utvecklade nya. Intet anande jag att denna läkning skulle expandera in i allt som rörde min kropp. Med tiden lärde jag mig att uppskatta mina bröst och min vulva. Jag klädde av mig lager av skam som jag inte visste att jag bar på. Och, jag lyssnade på de som hade vandrat denna stig långt innan jag ens hade tagit ett enda steg.

Var hittade jag verktygen?

De senaste åren har jag lyssnat på över 400 podcast avsnitt om sex. Jag har läst 9 böcker om sex, kommunikation och trauma, och det finns fler att läsa på min hylla. Jag har köpt yoni ägg, leksaker och glidmedel...(du måste ha bra glidmedel!). Jag har gått från flyktiga, opålitliga och inte alltid närvarande orgasmer, till att vara multi-organsmisk. Jag har lärt mig att ge mig hän och att vara fullt närvarande i varje del av sex.

Du kan uppleva mer njutning!

Hur vet jag att DU kan uppleva mer njutning i ditt liv? För att jag har gjort det. För att jag går på stigen framför dig, hållandes i lyktan som leder din väg. Om du är villig att följa, så kommer jag att ge dig verktygen som jag har plockat upp längs vägen. Är du redo? Ge mig ett ‘Hell Yeah!’

- Jill Weidenstolpe

© Foto: Jill Weidenstolpe, Unstuck Warrior