Ta hjälp av en coach? Bra idé!

28.04.2022

Upplever du att du sitter fast i något område av ditt liv? Tragglar du på i samma hjulspår och blir du frustrerad över att du inte når de resultat som du önskar? Har du tröttnat på att fråga familj, vänner och bekanta om råd, men vet inte vart du ska vända dig istället?

Lösningen kallas C O A C H.

Vad är en coach?

En coach är någon som har gjort en resa som liknar din. Som vet hur det känns att trampa vatten ute på havet och aldrig nå strand. Skillnaden mellan dig och coachen är att denne har skaffat sig kunskapen och gjort jobbet som krävs för att komma framåt. Coachen är alltså en person som har både erfarenheterna och kunskapen med sig in i samtalet med dig, och därför kan serva dig på bästa sätt. 

En coach hjälper dig få perspektiv

Visst är det så att tankarna ofta far runt som ett yrväder där inne i huvudet? Hur du än vrider och vänder på problemet så står du fortfarande utan svar. Visst, du skulle säkert kunna googla dig fram till svar, men har du den tiden? Coachen lyssnar på din problematik, ser på saken från ett större perspektiv, och kan därmed ta ett helhetsgrepp om situationen. En riktigt bra coach hjälper dig att bryta ner problemet i delmoment som får dig att fokusera på rätt saker. 

Allt som glimmar är inte guld...

Idag finns det coacher för de flesta ändamål. Ibland kan man till och med bli lite trött på ordet, när det känns som att var och annan människa jobbar som coach. Sanningen är att det finns mediokra coacher och de som är riktigt grymma. När du får vittring på en coach så gör du rätt i att lägga lite tid på att läsa på om personen. Dels vilka kunskaper och kvaliteter den har, men också hur den delar med sig om sig själv. Den behöver för all del inte gå in på sitt allra mest privata, men delar ändå med sig av vad som har varit svårt och vilka motgångar som har funnits på resan. Ser allting bara glittrande och glänsande ut så är det sällan helt genuint.

Vill du jobba med mig?

Till hösten kommer du att kunna boka PT-timmar med mig i yoga, andning och meditation. Med 14 års yogapraktik i ryggen och 7 år som yogalärare, vågar jag säga att jag har kunskapen att hjälpa dig och din praktik framåt. Depressioner och utmattningar har också gett mig livserfarenhet att kunna möta dig i en del av livets svårigheter. 

Själv jobbar jag just nu med en fantastisk coach, Angelica Henriksson, som hjälper mig framåt, så att jag sen bättre kan hjälpa dig. Bra va!? 

Blir du sugen på att få hjälp av mig? 

Skriv till info@unstuckwarrior.se

- Jill Weidenstolpe