Vad längtar du efter?

01.01.2022

Om du får frågan; Vad längtar du efter? Vad känner du då? Vid första tanke rycker du kanske på axlarna och säger "jag vet inte, jag längtar inte efter något" eller så har du en viskande längtan som du aldrig har uttalat högt för någon förut. Eller, så vet du exakt vad du längtar efter och är på väg att förverkliga det.


Djupt inom oss har vi alla en längtan (eller flera!) som vi alltför ofta trycker ner eller skjuter åt sidan, för alla måsten som "måste" komma först. När dagen är slut har de flesta av oss utfört så många måsten att vi inte har någon ork eller lust över till det som egentligen ger näring åt vår själ. Vi längtar efter vila som aldrig verka komma, närvaro som verkar omöjlig när huvudet surrar för fullt, och träning som känns mer njutningsfull än prestationsbaserad. Vi söker åtrå och lust, men som tycks flyga ut genom fönstret så fort vi känner oss stressade och pressade.

Vi har alla upplevt detta, känt hur livet sugs ur och rinner ifrån oss. Men tänk om vi kunde få livet att strömma till oss istället? Genom att införa små moment som fyller på din bägare får du mer energi över till de fyrkantiga delarna av livet. Säg till din partner att du längtar efter att gå en dansklass och att han/hon får göra middag åt barnen en kväll i veckan. Din partner kommer att göra det med glädje när du kommer dansandes hem med all din energi. Om du längtar efter mer vila i vardagen, gör det till en vana att sätta dig ner och fokusera på andningen 5-10 minuter varje dag. Om du längtar efter mer lust, slå på ett avsnitt av en podcast som handlar om sex och relationer.

Det är dags nu, att bjuda in mer av det du längtar efter i ditt liv! Du behöver inte vänta längre. Här hos Unstuck Warrior kommer du få tips på sätt du kan fylla upp din bägare tills den fullkomligt svämmar över!

Så nu, vad längtar du efter - på riktigt?

Ta upp plats och skrik ut det; jag längtar efter...!

- Jill Weidenstolpe