KLASSER & KURSER

Fysiska

Stela Grabbar

En del killar tror att yoga gör dig till mindre av en man. Sanningen är att den gör dig till en bättre.

-Michael James Wong

Visste du att yoga traditionellt sett bara var avsett för män? Det är inte bara sant, det bevisar också att män också kan yoga! Det sägs ofta att män behåller barnasinnet och leker längre än kvinnor. Här får du leka med både fysisk och lugn yoga för att öka rörelseomfånget.

Inget är för allvarligt; vi provar, utforskar och leker tillsammans.

Beyond Yoga

Måla utanför linjerna! Beyond Yoga är lite som jazzmusik; först lär du dig grunderna för hur man spelar, sen börjar du improvisera! Här ges du formen för positionen och sedan möjligheten att bryta alla regler. Vi fokuserar på hur det känns att röra sig och inte alls på hur det ser ut. 

Släpp loss din inre kreatör!

Vinyasa Nybörjare - Kurs

Behöver du mer tid att sätta dig in i Vinyasa Yogans värld? Då är denna klass för dig. Vi går igenom positionerna noggrant och genom upprepning och feedback får du möjlighet till utveckling. Först lär vi oss solhälsningarna och bygger sedan långsamt vidare med fler positioner.

Less i more!

Kurs: 15 tillfällen, 2500 kr (drop in 200 kr)

Vinyasa K.R.A.M.A - Kurs

Yoga med syfte. Här varvas andning, myter och mindfulness med smarta övningar och anatomi för 2000-talets kroppar. Varje sekvens med sitt tema och positioner får ett tydligt syfte för att ge dig en djupare förståelse och upplevelse. Varje klass koncentrerar sig kring en ‘intention’ - ett inre syfte - och en ‘attention’ - ett muskulärt fokus-. 

Detta är en fortsättningskurs för dig som redan gått Vinyasa Nybörjare eller motsvarande. 

När vi förstår HUR & VARFÖR får vår yoga djupare mening.

Kurs: 15 tillfällen, 2500 kr (drop in 200 kr)

Ladder Flow

Äntligen fredag! Vi firar med ett härligt flöde till skön musik! Ladder Flow lärs ut stegvis och sätts sedan ihop till en enda pulserande slinga av rörelser och andning! 

Erbjuds 1 gång / månad. Håll dig uppdaterad via vårt nyhetsbrev! 

Datum för HT 2022: 30/9, 11/11, 9/12

Garanterad fredags-feeling och så kul!

Lugna


Efter Padel

Klå motståndarlaget i nästa match! Brukar du slarva du med stretchen efter padeln? Med bättre rörlighet blir du snabbare på banan och servar hårdare! Mjuka upp trötta och stela muskler genom triggerpunktsmassage och stretch, för att öka och bibehålla din rörlighet. Klassen passar perfekt som nedvarvning efter en svettig match eller mellan träningsdagar. 

Game on! 

Familjeyoga - Kurs

Önskar du att du hade mer energi när du hämtade barnen på förskolan? Eller att barnen var lite lugnare när ni åkte hem? Hämtning är ofta ett stressigt moment för trötta föräldrar och barn. Tänk dig att hämta barnen på förskolan, och sen få kliva in i en värld av filtar, ljus och mys tillsammans. Med hjälp av andningsövningar, rörelser och sagor landar ni i era kroppar. 

En stund att möta er själva och hitta varandra som familj igen

Kursen är 30 min x 8 tillfällen. 

1 vuxen + 1 barn: 1200kr (+50 kr/extra barn)

10 min yoga i 8 veckor gjorde signifikant inverkan på att minska ångest hos barn. Barnen lärde sig bättre, höjde inlärningsförmågan och den sociala kompetensen. 

- Journal of Pediatric Health 

Gravidyoga - Kurs

Vill du bibehålla din styrka och rörlighet genom graviditeten? Eller, få hjälp att förbereda dig mentalt inför förlossningen? Genom att landa i andetaget och din kropp skapar du mer kontakt mellan dig själv och barnet som växer i magen. 

Vi guidar dig genom en tid i livet som är full av förändringar. 

Kurs: 8 tillfällen, 1600 kr (drop in 250 kr)

Senioryoga

Med hjälp av olika stöd utforskar vi yoga på ett enkelt sätt. Du får utmana din balans, behålla din rörlighet och lära dig att andas så att du utnyttjar hela din lungkapacitet. Kanske får du också lättare att leka med barnbarnen på golvet?

Sitt inte och stelna till, du kan göra allt du vill! 

Återhämtning

Denna klass finns endast till för din återhämtning. Högkvalitativ återhämtning handlar om att vända ditt fokus till din kropp, ditt andetag och ditt allra innersta. Vi börjar med triggerpunktsmassage och sedan landar du mjukt bland bolstren. Genom att ta hjälp av olika redskap får kroppen stöd att slappna av helt. 

Gör mindre och stanna längre.

PAUS// Andning & Meditation

Andning & meditation hjälper dig att landa i dig själv och dagen, så som du och den är. Med hjälp av bolster och block lär vi oss enkla tekniker och verktyg för att göra andning och meditation lätt! Slå dig ner och ladda om med en paus som ger dig mer än den där femte koppen kaffe.

Tryck på Paus.

Real Talk - Kurs

Äkta samtal om det du önskar att du hade fått lära dig om sex, relationer och kommunikation. 

Sessionen inleds med en andnings- eller rörelseövning för att landa i våra kroppar, vilket ger oss en bättre utgångspunk för genuina samtal. Läraren presenterar sedan ett ämne för dagen, berättar omkring det och öppnar upp för samtal. 

Inspiration för mindre prestation och mer njutning i livet.

Kurs: 4 tillfällen, 800kr (ej drop in)

Slutna grupper för: 

Män: v. 36-39

Kvinnor: v. 40-44


MISSA INTE ERBJUDANDET!