KLASSER VT-23

Fysiska

Beyond Yoga

Måla utanför linjerna! Beyond Yoga är lite som jazzmusik; först lär du dig grunderna  för hur man spelar, sen börjar du improvisera! Här ges du formen för positionen och sedan möjligheten att bryta alla regler. Vi fokuserar på hur det känns att röra sig och inte alls på hur det ser ut.

Släpp loss din inre kreatör!

Vinyasa 1

Behöver du mer tid att sätta dig in i Vinyasa Yogans värld? Då är denna klass för dig. Vi går igenom positionerna noggrant och genom upprepning och feedback får du möjlighet till utveckling. Först lär vi oss solhälsningarna och bygger sedan långsamt vidare med fler positioner.

Less i more!

Vinyasa 2

Yoga med syfte. Här varvas andning, myter och mindfulness med smarta övningar och anatomi för 2000-talets kroppar. Varje sekvens med sitt tema och positioner får ett tydligt syfte för att ge dig en djupare förståelse och upplevelse. Varje klass koncentrerar sig kring en ‘intention’ - ett inre syfte - och en ‘attention’ - ett muskulärt fokus-. 

Detta är en fortsättningsnivå för dig som gått Vinyasa 1 (eller motsvarande fysiskt yogakoncept).

Ladder Flow

Äntligen fredag! Vi firar med ett härligt flöde till skön musik! Ladder Flow lärs ut stegvis och sätts sedan ihop till en enda pulserande slinga av rörelser och andning! 

Erbjuds ett par tillfällen per halvår. Håll dig uppdaterad via vårt nyhetsbrev! Förbokning via formuläret Boka

Den vecka som Ladder Flow körs, uteblir Beyond Yoga.

Datum för VT 2023: 10/2, 6/4

Garanterad fredags-feeling och så kul!

Lugna

Mjuk Yoga

En jordnära klass för att mjuka upp en trött och stel kropp. Klassen är fysisk, men vi stannar nära golvet och kommer aldrig upp till stående. En mjuk spellista sätter tonen för både kropp och sinne att sakta ner.


Återhämtning

Vila dig i form med restorative yoga. Med endast 3-5 positioner får både kropp och sinne tid att slappna av. Vi tar hjälp av olika redskap för att ge kroppen det stöd den behöver för att gå in i djup avslappning. 

*Ibland inleder vi klassen med triggerpunktsmassage, för att sedan landa mjukt bland bolstren.

*Medtag filt.

Gör mindre och stanna längre.

PAUS// Andning & Meditation

Andning & meditation hjälper dig att landa i dig själv och dagen, så som du och den är. Med hjälp av bolster och block lär vi oss enkla tekniker och verktyg för att göra andning och meditation lätt! Slå dig ner och ladda om med en paus som ger dig mer än den där femte koppen kaffe.

*Medtag filt.

Tryck på Paus.